Dylan Neal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dylan Neal
GumelarDylan Jeremy Neal
8 Oktober 1969 (1969-10-08) (yuswa 51)
Richmond Hill, Ontario, Kanada
PagawéanActor
Taun aktip1987–ayeuna
PasanganBecky Southwell (m. 1996)
Anak2

Dylan Jeremy Neal (gumelar 8 Oktober 1969; umur 51 taun)[1] mangrupa aktor Kanada atawa Amérika. Anjeunna ngayakeun dua kawarganagaraan di Kanada sareng Amérika Serikat.[2][3][4][5][6]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg