Ellen Page

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ellen Page
Page, 2010
GumelarEllen Grace Philpotts-Page
21 Pébruari 1987 (1987-02-21) (yuswa 33)
Halifax, Nova Scotia, Kanada
PagawéanAktris, produser
Taun aktip1997–ayeuna
PasanganEmma Portner (m. 2018)
Situs web
ellen.page

Ellen Grace Philpotts-Page[1] (gumelar 21 Pébruari 1987; umur 33 taun)[2][3] nyaeta aktris Kanada sareng produser. Karirna dimimitian ku kalungguhan dina acara televisi sapertos Pit Pony, Trailer Park Boys jeung ReGenesis.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "EPISODE #16 ELLEN PAGE!". February 29, 2016. Diakses tanggal March 2, 2016. 
  2. Douglas, Clare (February 20, 2015). "Birthday girl Ellen Page's 10 best tweets". Hello Canada. Diakses tanggal March 6, 2015. 
  3. "Ellen Page Biography". Bio. Diarsipkan dari versi asli tanggal March 7, 2015. Diakses tanggal March 6, 2015. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Soekarno.jpg