Elliot Page

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Elliot Page
Page, 2015
GumelarEllen Grace Philpotts-Page
21 Pébruari 1987 (1987-02-21) (yuswa 34)
Halifax, Nova Scotia, Kanada
PagawéanAktor, produser
Taun aktip1997–ayeuna
PasanganEmma Portner (m. 2018)
Situs web
ellen.page

Ellen Philpotts-Page (gumelar 21 Pébruari 1987; umur 34 taun)[1][2] nyaéta aktor Kanada sareng produser. Karirna dimimitian ku kalungguhan dina acara televisi sapertos Pit Pony, Trailer Park Boys jeung ReGenesis.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Douglas, Clare (February 20, 2015). "Birthday girl Ellen Page's 10 best tweets". Hello Canada. Diakses tanggal March 6, 2015. 
  2. "Ellen Page Biography". Bio. Diarsipkan dari versi asli tanggal March 7, 2015. Diakses tanggal March 6, 2015. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Oxygen480-apps-system-users.svg