Fatemeh Rahbar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fatemeh Rahbar
parlemen Iran
Awal jabatan
Badé ngalajengkeun Mangkat méméh angkat sumpah taun 2020
Daérah pamilihan Teheran, Rey, Semiranat sareng Eslamshahr
Mayoritas 787,485 (42.75%)
Masa jabatan
28 Mei 2004 – 28 Mei 2016
Daérah pamilihan TTeheran, Rey, Semiranat sareng Eslamshahr
Mayoritas 443,518 (25.47%)[1]
Katerangan lian
Gumelar c. 1964 (age 55–56)[1]
Tehran, Iran[1]
Pupus 7 Maret 2020 (yuswa 56)[2]
Tehran, Iran
Kabangsaan Iran
Partéy pulitik
Hubungan pulitik
lianna

Fatemeh Rahbar (Basa Pérsia: فاطمه رهبر‎; c. 1964–2020) nya éta hiji politikus konservatif Iranians anu ngajabat salaku anggota parlemen Iran urang anu ngagambarkeun Teheran, Rey, Semiranat sareng Eslamshahr.

Kapilih anyar dina pamilihan, Rahbar murag koma dina 6 Maret 2020 balukar tina COVID-19 nalika wabah di Iran.[3] Dina tanggal 6 Maret 2020, anjeunna dinyatakeun maot ku komplikasi tina kasakit.[4]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c "Parliament members" (dalam Persian). Iranian Majlis. Diakses tanggal 28 Oktober 2014. 
  2. Newly-Elected Female Politician Dies of Coronavirus in Iran
  3. "Iran: 124 dead from virus including FM’s adviser, could use force to stop travel". www.timesofisrael.com. 
  4. "Seorang lagi Ahli Parlimen Iran maut akibat COVID-19". Astro Awani. Diakses tanggal 8 Mac 2020. 

Tautan éksternal[édit | édit sumber]


Nulis.jpg