Franky

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Franky nya èta ngaran karakter fiktif dina Manga jeung Anime One Piece.[1] Franky nyaéta cyborg anu asalna ti kota cai Water Seven, Franky ogé pamingpin kelompok pembongkar parahu Keluarga Franky.[1] Franky miboga awak badag, osok maké baju Hawaii anu kancingna muka, ogé ngan ukur maké calana jero.[1]

Kapribadian[édit | édit sumber]

Franky nyaéta cyborg anu Konyol tur bodo, Franky osok ngalakukeun pose-pose anu teu puguh saméméh beraksi.[1] Salian ti éta, Franky ogé gampang ngambek, jeung ceurik.[1]

Tapi Franky osok pedula ka jelma anu aya di sabudeureunna, jiga anak buahna jeung Usopp anu kakarak jadi babaturanna.[1] Panampilan Franky mangrupa Parodi tina Ace Ventura, tina baju hawaiina dugi ka buukna.[1]

Impian Franky nyaéta nyieun parahu anu pang hadéna di dunia anu engkéna bakal ngulilingan dunia.[1] Frangky dijadikeun tukang ngabenerkeun parahu di kelompok bajak laut Topi Jerami.[1]

Cyborg Tingkat 2[édit | édit sumber]

Franky anu di teleport Kuma ka pulo salju, pulo éta mangrupa pulo tempat asal DR. Vegapunk, dokter jenius anu ngadamel cyborg.[1] Franky teu kahaja asup ka imahna DR. Vegapunk anu sakaligu laboratorium rahasiana.[1] di dinya Franky ngarobah awakna, jeung nyieun senjata ayar.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k Sumber 1
  2. One Piece volume 514


Nulis.jpg