Gabungan Parsaroan, Lawe Sigala-Gala, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gabungan Parsaroan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanLawe Sigala-Gala

Gabungan Parsaroan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lawe Sigala-Gala, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lawe Sigala-Gala, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg