Galudra, Cugenang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Galudra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCugenang

Galudra nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cugenang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg