Galudra, Pondok Salam, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Galudra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanPondok Salam

Galudra nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pondok Salam, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg