Gampa, Johan Pahwalan, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanJohan Pahwalan

Gampa nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Johan Pahwalan, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Johan Pahwalan, Aceh Barat


Gnome-home.svg