Gampong, Peukan Baro, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanPeukan Baro

Gampong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peukan Baro, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Peukan Baro, Pidie


Gnome-home.svg