Gampong Baro, Peusangan, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampong Baro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanPeusangan

Gampong Baro nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peusangan, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Peusangan, Bireuen


Gnome-home.svg