Gampong Blang, Pandrah, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gampong Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanPandrah

Gampong Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pandrah, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Pandrah, Bireuen


Gnome-home.svg