Gandapura, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gandapura
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.11.07
Désa/kalurahan-

Gandapura nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Gandapura, Bireuen