Gandapura, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Gandapura

Peta lokasi Kacamatan Gandapura
Propinsi Acéh
Kabupatén Bireuen
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Gandapura nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Bireuen Citakan:Gandapura, Bireuen


Nuvola filesystems folder home.png