Gandasari, Cikaum, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Gandasari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Cikaum

Gandasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikaum, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg