Gardumukti, Binong, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gardumukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanTambak Dahan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH.Sodik Zajuly
Pangeusi5000 jiwaan

Gardumukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambak Dahan, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.