Garth Brooks

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Garth Brooks
Brooks méntas dina bulan Pébruari 2015
Gumelar Troyal Garth Brooks
7 Pébruari 1962 (1962-02-07) (yuswa 56)
Tulsa, Oklahoma, Amérika Sarikat
Pagawéan
Pasangan
Murangkalih
  • 3
Karir musik
Aliran
Alat musik Vokal, gitar, piano
Taun aktip 1984–2001
2005–kiwari
Lébel Capitol Nashville, Liberty, Pearl, Big Machine, RCA Nashville
Maén di Ty England, Chris LeDoux, Steve Wariner, Trisha Yearwood
Ramatloka garthbrooks.com

Troyal Garth Brooks (leuwih dipikawanoh: Garth Brooks; gumelar di Tulsa, Oklahoma, Amérika Sarikat, 7 Pébruari 1962; umur 56 taun[1]) nyaéta saurang panulis lagu sarta panyanyi country asal Amérika Sarikat.[2] Brooks kasohor liwat album munggaranna, Garth Brooks (1989).[2] Album Brooks saterusna nyaéta No Fences (1990), Ropin' The Wind (1991), The Chase (1992), In Pieces (1993), Fresh Horses (1995), Sevens (1997), Garth Brooks In ... The Life of Chris Gaines (1999), Scarecrow (2001) jeung The Lost Sessions (2005).[2] Brooks pernah kawin jeung Sandy Mah dina taun 1986.[2] Tina pakawinanna éta dipaparin tilu urang anak lalaki, sanajan pakawinanna tuluy pepegatan dina tanggal 17 Désémber 2001.[2] Jeung satuluyna Brook kawin jeung sasama panyanyi country, Trisha Yearwood.[2]

Diskografi[édit | édit sumber]

Album[édit | édit sumber]

Kompilasi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Brooks, Troyal Garth (1962- )". Encyclopedia of Oklahoma History & Culture. Oklahoma Historical Society. Diarsipkan dari versi asli tanggal 1 December 2013. Diakses tanggal 3/12/2016. 
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x "Profil Selebriti - Garth Brooks". Kapan Lagi. Diakses tanggal 3/12/2016. 
Soekarno.jpg