Garuda, Andir, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Garuda
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanAndir

Garuda nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Andir, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.