Garumukti, Pamulihan, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Garumukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanPamulihan

Garumukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamulihan, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg