Gedé Pangrango, Kadudampit, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gedé Pangrango
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKadudampit

Gedé Pangrango nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadudampit, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg