Gegerbitung, Geger Bitung, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gegerbitung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanGeger Bitung

Gegerbitung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Geger Bitung, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg