Gerokgak, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gerokgak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
Pamaréntahan
 • Camat-
Lega- km²
Pangeusi-
Kode Kemendagri51.08.01
Désa/kalurahan-

Ari Gerokgak nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81155.

Citakan:Gerokgak, Buleleng