Ginanjar, Nagrak, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Ginanjar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanNagrak

Ginanjar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nagrak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.