Gintung Cilejet, Parung Panjang, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gintung Cilejet
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanParung Panjang

Gintung Cilejet nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg