Parung Panjang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Parung Panjang
Kacamatan
Parung Panjang is located in Kabupatén Bogor
Parung Panjang
Parung Panjang
Parung Panjang is located in Jawa
Parung Panjang
Parung Panjang
Parung Panjang is located in Indonésia
Parung Panjang
Parung Panjang
Lokasi di Kabupatén Bogor, Jawa jeung Indonésia
Koordinat: 6°22′5.26″S 106°33′12.64″E / 6.3681278°S 106.5535111°E / -6.3681278; 106.5535111
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Région Jawa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kabupatén Bogor
Zona wanci WIB (UTC+7)
Kode aréa 0251
Désa/Kalurahan 11
Ramatloka kecamatanparungpanjang.bogorkab.go.id

Parung Panjang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |



Nuvola filesystems folder home.png

Koordinat: 6°22′05″S 106°33′13″E / 6.368127°S 106.553510°E / -6.368127; 106.553510