Girimukti, Ciemas, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Girimukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCiemas

Girimukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciemas, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg