Lompat ke isi

Girimukti, Ciséwu, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Girimukti
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Girimukti
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCiséwu

Girimukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciséwu, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]