Gle Jong, Jaya, Aceh Jaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gle Jong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Jaya
KacamatanJaya

Gle Jong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jaya, Kabupatén Aceh Jaya, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Jaya, Aceh Jaya


Gnome-home.svg