Grace Kelly

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Grace Kelly
Grace Kelly, 1956
Grace Kelly, 1956
Putri Pendamping Monako
Ngajabat salaku pasangan 19 April 195614 Séptémber 1982
Pasangan Pangeran Rainier III
Katurunan
Putri Caroline
Pangeran Albert II
Putri Stephanie
Nami lengkap
Grace Patricia Kelly
Gelar jeung jabatan
HSH The Princess of Monaco
Miss Grace Patricia Kelly
Wangsa Wangsa Grimaldi(parnikahanna)
Rama John B. Kelly, Sr.
Ibu Margaret Katherine Majer
Gumelar 12 Nopémber 1929
Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Serikat
Maot 14 Séptémber 1982 (yuswa 52)
Monako
Makam Katedral St.Nicholas
Pagawéan Aktris

Grace Patricia Kelly (gumelar di Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Serikat, 12 Nopémber 1929 – tilar dunya di Monte Carlo, Monako, 14 Séptémber 1982 dina umur 52 taun) saurang aktris Amérika Serikat juara Academy Award, sareng nyekel judul Her Serene Highness The Princess of Monaco (Grace, Princess of Monaco) saatos nikah (Rainer) dina 1956. Saatos nikah, Putri Grace ngagaduhan kawarganagaraan duaan: Amérika Serikat sareng Monaco. Pimpinan Monaco anu ayeuna, Albert II tina Monako nyaéta putra Putri Grace sareng Pangeran Rainier.

Tumbu luar[édit | édit sumber]