Gudang, Cikalongkulon, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gudang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Cikalongkulon

Gudang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikalongkulon, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg