Gudang, Cikalongkulon, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gudang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCikalongkulon

Gudang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikalongkulon, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg