Guha Pawon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Guha Pawon nyaéta hiji guha nu perenahna di sabudeureun Kampung Guha Pawon jeung Panyusuan, Désa Gunungmasigit, Kacamatan Cipatat, Kabupatén Bandung, hiji wewengkon nu réa penambangan batuna. Saliwat mah di guha ieu téh henteu loba nu aheng, tapi saha nu nyangka yén di jerona geuning aya 20.250 tulang taleng sarta 4.050 serpihan batu nu diperkirakeun umurna kurang leuwih 10 rebu taun. Hal ieu ngindikasikeun ayana kahirupan manusa purba di Tatar Sunda.

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg