Gumpang Lempuh, Puteri Betung, Gayo Lues

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gumpang Lempuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténGayo Lues
KacamatanPuteri Betung

Gumpang Lempuh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Puteri Betung, Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Puteri Betung, Gayo Lues


Gnome-home.svg