Gunong Kleng, Meureubo, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunong Kleng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanMeureubo

Gunong Kleng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meureubo, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Meureubo, Aceh Barat


Gnome-home.svg