Gunung K2

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Gunung K2

K2 nyaéta gunung pangluhurna ka-2 di dunya. Perenahna di bagéan Karakoram ti Himalaya antara Pakistan jeung Républik Rahayat Tiongkok; mangrupa pagunungan nasional di Pakistan. Jangkungna ieu gunung kurang leuwih 8,611 méter.[1] Ngaran teu resmi pikeun ieu gunung nyaéta Gunung Godwin Austen, dicokot tina ngaran jalma nu munggaran naék ka ieu gunung. Salian ti éta, ieu gunung ogé dingaranan Qogir (tina Chogori), Lamba Pahar, Dapsang, Kechu, Ketu, jeung sajabana.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Northern Pakistan Places (diakses tanggal 17 Desember 2015).