Gunung Kosciuszko

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Gunung Kosciuszko (basa Inggris: Mount Kosciuszko, baheula diéjah Kosciusko) nyaéta gunung pangluhurna di Australia, anu jangkungna 2228 méter. Perenahna aya di provinsi New South Wales. Ieu gunung diberé ngaran kitu dina taun 1840 dumasar pahlawan nasional Polandia-Lituania-Belarus-Amérika Tadeusz Kościuszko ku penjelajah Paweł Edmund Strzelecki ti Polandia. Di Australia ngaran ieu gunung dilafalkeun [ˈkɔziˌɔskoʊ], sedengkeun dina basa Polandia dilafalkeun [ˈkoɕˈtɕuʃko].


Nulis.jpg