Gunung Sahari Selatan, Kemayoran, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Gunung Sahari Selatan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Kemayoran

Gunung Sahari Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kemayoran, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg