Gunung Singit, Silih Nara, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Gunung Singit
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Gunung Singit
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanSilih Nara

Gunung Singit nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Silih Nara, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Silih Nara, Aceh Tengah