Gunungaci, Subang, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunungaci
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanSubang

Gunungaci nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Subang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg