Gunungbatu, Munjul, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Gunungbatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanMunjul

Gunungbatu nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Munjul, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg