Gunungdatar, Cimanuk, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Gunung Datar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanuk

Gunung Datar nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cimanuk, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg