Gwilym Lee

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gwilym Lee
Lee taun 2018
Gumelar24 Nopémber 1983 (1983-11-24) (yuswa 37)[1]
Bristol, Inggris
PadumukanLondon, Inggris
Alma materUniversitas Cardiff
Guildhall School of Music and Drama
PagawéanAktor
Taun aktip1997–ayeuna
Kota asalSutton Coldfield, Birmingham, Inggris

Gwilym Lee (gumelar 24 Nopémber 1983; umur 37 taun) mangrupa aktor Inggris. Anjeunna dipikanyaho pikeun peran na dina The Tourist (2010), A Song for Jenny (2015), Jamestown (2017), Midsomer Murders sareng maénkeun gitaris Brian May dina biopika Queen, Bohemian Rhapsody (2018).

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg