Brian May

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Brian May
Brian May pada tahun 2017
Profil
NamiBrian Harold May
Gumelar19 Juli 1947 (1947-07-19) (yuswa 73)
Hampton, London, Bandéra Inggris Inggris
AliranRock, hard rock, heavy metal, pop rock, progressive rock
Pacabakan
Alat musik
Taun aktip1965–ayeuna
LébelHollywood, Parlophone
Maén diSmile, Queen, Phenomena, G3, Queen + Paul Rodgers, Kerry Ellis, Adam Lambert
Ramatlokabrianmay.com
Alat musik husus

Brian Harold May, CBE (gumelar di Hampton, London, 19 Juli 1947; umur 73 taun) nyaéta musisi, panyanyi, panulis lagu, sareng astrofisika UK. Anjeunna gitaris utama band rock Queen.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. May, Brian; Bradley, Simon (2014). Brian May's Red Special. Prion Books. ISBN 978-1-78097-276-3. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg