HIM Damsyik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
HIM Damsyik
Nami keur lahir Incik Muhammad Damsyik
Gumelar Walanda Lampung, Hindia Walanda
14 Maret 1929
Maot Indonésia Dépok, Indonésia
3 Pébruari 2012 (yuswa 82)
Nami lian HIM Damsyik
Pacabakan Aktor
Panari
Taun aktif 1959 - 2012

Haji Incik Muhammad Damsyik (gumelar di Teluk Betung, Lampung, Hindia Walanda, 14 Maret 1929 – tilar dunya di Dépok, Indonésia, 3 Pébruari 2012 dina umur 82 taun[1]), atanapi nu leuwih katelah salaku HIM Damsyik, nyaéta saurang aktor jeung panari Indonésia.

Filmografi[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg