Ha Seok-jin

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ha Seok-jin

Ha Séok-jin (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 5 Maret 1982; umur 37 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Jin Jung-suk dina sérial tipi Drinking Solo taun 2016.

Rujukan[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg