Happy Asmara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Happy Asmara
GumelarHeppy Rismanda Hendranata
10 Juli 1999 (1999-07-10) (yuswa 22)
Indonésia Kediri, Jawa Wétan, Indonésia
KabangsaanBandéra Indonésia Indonésia
Ngaran landianHappy Asmara
Happy Rism
Queen of Ambyar
Alma materSMA Negeri 1 Kandat
Universitas Terbuka, Kediri
PagawéanPanyanyi, Panulis Lagu
Kota asalKediri, Jawa Wétan
AgamaIslam
Karir musik
AliranDangdut, Koplo, Pop Jawa
Alat musikVokal, Gitar
Taun aktip2015-ayeuna
Maén di
RamatlokaHappy Asmara di Instagram

Heppy Rismanda Hendranata leuwih kasohor salaku Happy Asmara (gumelar di Kediri, Jawa Wétan, Indonésia, 10 Juli 1999; umur 22 taun) nyaéta hiji panyanyi sareng panulis lagu asal Indonésia.[1]

Diskografi[édit | édit sumber]

Single[édit | édit sumber]

Judul Tahun Pencipta Lagu Video
"Salah" 2019 Happy Rism Music Video
"Tak Ikhlasno" Happy Rism Music Video
"Balik Kanan Wae" Faudzi Ahmad Music Video
"Ojo Geton" Happy Rism X Desti Arindi Music Video
"Kebal Kelaran" 2020 Happy Rism X Desti Arindi Music Video
Lirik Video
"Sampun Lilo" Happy Rism Music Video
"Bahagiamu" Happy Rism X Ferry Pratama Music Video
"Iri Bilang Boss" Happy Rism X Bayu G2B Video Music
"Wes Tatas" Vicky Prasetyo X Happy Rism Music Video
"Purik" Heru Sonata Music Video
"Ojo Dadi Pecundang" 2021 Bayu G2B Music Video
"Tak Warahi Carane" Happy Rism Music Video

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Instagram Happy Asmara (diaksés tanggal 22 Maret 2020)

Pranala luar[édit | édit sumber]