Harry Potter and the Goblet of Fire

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Harry Potter and the Goblet of Fire
SutradaraMike Newell
ProduserDavid Heyman
David Barron
Panulis naskahNovel:
J. K. Rowling
Skenario:
Steve Kloves
BéntangDaniel Radcliffe
Rupert Grint
Emma Watson
Ralph Fiennes
Michael Gambon
Brendan Gleeson
Robert Pattinson
Miranda Richardson
MusisiPatrick Doyle
Tema oleh:
John Williams
SinématografiRoger Pratt
ÉditorMick Audsley
DistributorWarner Bros. Pictures
Tanggal rilis
18 November 2005
Running time
157 menit
NagaraBandéra Britania Raya United Kingdom
BasaInggris
Anggaran$150 juta
Box office$896.016.159

Harry Potter and the Goblet of Fire nyaéta pilem kaopat dina séri Harry Potter anu diadaptasi tina panulis anu pangpayunna J.K Rowling. Diarahkeun ku Mike Newell sareng dileupaskeun di 18 Nopémber 2005. Tilu dinten saatos dileupaskeun, pilem éta ngagaduhan pendapatan reged tina 100 juta dolar AS, bagi hasil pangpentingna dina minggu pangsaéna diantara pilem Harry Potter anu sanés. Pilem ieu dicalonkeun pikeun Best Art Direction di Academy Award 2006.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "The 78th Academy Awards (2006) Nominees and Winners". Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Diakses tanggal 11 October 2012. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]