Haruma Miura

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Haruma Miura
Miura, 2019
Ngaran asli三浦 春馬
Gumelar05 April 1990[1]
Tsuchiura, Ibaraki, Jepang
Tilar dunya18 Juli 2020 (yuswa 30)
Minato, Tokyo, Jepang
Maot lantaranGantung diri[2][2][3]
Pagawéan
  • Aktor
  • penyanyi
Taun aktip1997—2020
AgénAmuse, Inc.

Haruma Miura (三浦 春馬 Miura Haruma?, gumelar 5 Maret 1990 – tilar dunya 18 Juli 2020 dina umur 30 taun)[4][5] mangrupa aktor asal Jepang sareng panyanyi ditandatanganan kana Amuse, Inc.. Anjeunna damel debut akting dina taun 1997 dina drama tivi Agri sareng janten popularitas pertengahan taun 2000 dibéntangan dina Gokusen 3 sareng pilem 2007 Koizora. Anjeunna ogé maénkeun peran utama dina pilem 2010 Kimi ni Todoke.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg