Haurkuning, Nusahérang, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Haurkuning
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Haurkuning
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanNusahérang

Haurkuning nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nusahérang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.