Hayato Ikeda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Hayato Ikeda 1956.jpg
Hayato Ikeda (1956)

Hayato Ikeda (池田 勇人 Ikeda Hayato; 3 Désémber 189913 Agustus 1965) babar di Préféktur Hiroshima, nyaéta asal saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-58, 59 jeung 60 ti 19 Juli 1960 nepi ka 8 Désémber 1960, nepi ka 9 Désémber 1963, tur nepi ka 9 Nopémber 1964.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Nulis.jpg