Hosting

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hosting nyaéta jasa layanan internet nu nyadiakeun server keur disewakeun antukna ngamungkinkeun organisasi atawa individu nyimpen informasi di internet boh mangrupa HTTP, FTP atawa DNS

Aya sababaraha tipe layanan hosting nyaéta shared hosting, VPS, dedicated server.


Nuvola apps mycomputer.svg