Huripjaya, Babelan, Bekasi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Huripjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanBabelan

Huripjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babelan, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg